Trzydniowe Biwaki narciarskie dla młodzieży - super cena tylko 290.-zł !!! W cenie: Noclegi w schronisku z pełnym wyżywieniem *** Wpożyczenie sprzętu narciarskiego lub snowboardowego *** Opiekę wychowawcy *** Kadrę instruktorską  ***  6 godzin kursu narciarskiego lub snowboardowego *** Zawody narciarskie lub snowboardowe *** Gra terenowa na rakietach śnieżnych "Poszukiwanie Niedźwiedzia" *** Ubezpieczenie *** Rezerwuj już teraz !!!

 
 



 

 

   Ferie zimowe - turnus 7 dniowy
Termin:  wg ustaleń Ministerstwa Oświaty - zobacz >>>
Turnusy 7 - dniowe
Cena: 790.- zł/os.

Cena 7-dniwej imprezy obejmuje:
* 6 noclegów
* wyżywienie 3 x dziennie (pierwszym posiłkiem jest kolacja w dniu przyjazdu,
  ostatnim śniadanie w dniu wyjazdu)
* 3 dyskoteki powitalna, bal przebierańców, (pożegnalna z łezką - połączona z kolacją)
* wieczór z GOPRowcem (pierwsza pomoc, jak zachowywać się w górach
* gra terenowa "poszukiwania lawinowe"
* kulig z pochodniami
* ognisko z pieczeniem kiełbasek
* dyplomy dla zwyciężców konkursów: najładniejszą rzeźbę śniegową, saneczkowy tor przeszkód,   wspinaczkową, za najlepsze przebranie  itp.
* bezpłatny wynajem sprzętu: sanek, snowboardu, sztucznej ściany wspinaczkowej
* instruktor narciarski/snowbardowy/ski tourowy
* dowóz na wyciągi narciarskie autokarem

Prezentujemy Państwu jadłospis, który został przygotowany specjalnie dla dzieci.
Schronisko zastrzega sobie modyfikację zestawów jadłospisu, co wcale nie oznacza, że zamiast szynki dzieci otrzymają codziennie jajka.
ŚNIADANIA: zupy mleczne: z płatkami kukurydzianymi, makaronem, ryżem, z kaszą mannąoraz dwa z poniższych dań: parówki, roladki szynkowe, kabanosy, mielonkę,jajecznicę,pastę serową,pasztet drobiowy, ser zółty, ser topiony, sałatkę śledziową,jajko gotowane,bryndze, ser wędzony, rybę wędzoną oraz zawsze: chleb, masło, dżem, kakao, czekoladę na gorąco, herbatę itp.OBIADY: zupy: jarzynowa z ziemniakami, rosół z makaronem, żurek z ziemniakami i kiełbasą, ogórkowa z ryżem, kapuśniak staropolski, barszcz zabielany z ziemniakami, zupa pomidorowa II dania: kotlet schabowy panierowany, kotlet mielony, kurczak z rożna,hamburgery w sosie pomidorowym, filet z mintaja,potrawka z kurczka,gulasz wieprzowy z plackami ziemniaczanymi, wszystkie potrawy podawane są z ziemniakami, frytkami lub ryżem.Sałatki: z baiłej i czerwonej kapusty, pomidorów, mizeria, marchewka z groszkiem, zielona sałata, buraczki itp.Napoje: kompoty owocowe, soki pomarańczowy lub wieloowocowy itp.KOLACJA: bigos myśliwski, łazanki, fasolka po bretońsku, ryż z polewą owocową, paluszki rybne,pizza, naleśniki z serem i dżemem,zawsze: chleb, masło, dżem, herbata itp., KAŻDY Z KOLONISTÓW MA PRAWO DO ZJEDZENIA DOKŁADKI! Na dokładkę można dostać: zupę mleczną, chleb, masło, dżem, zupę do obiadu, ziemniaki, ryż, sos, surówkę, napoje np: mleko, kakao, herbatę.

16 – 29 stycznia 2017 r.

  • lubelskie,
  • łódzkie,
  • podkarpackie,
  • pomorskie,
  • śląskie

23 stycznia – 5 lutego 2017 r.

  • podlaskie,
  • warmińsko-mazurskie

30 stycznia – 12 lutego 2017 r.

  • kujawsko-pomorskie,
  • lubuskie,
  • małopolskie,
  • świętokrzyskie,
  • wielkopolskie

13 – 26 lutego 2017 r.

  • dolnośląskie,
  • mazowieckie,
  • opolskie,
  • zachodniopomorskie

 



 
   

34-350 Żabnica, ul. Boracza *** email: info@boracza.pl  *** tel: +48 33/ 862-67-32, mobil: 601-284-064